Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да разбера кой точно лагер вие

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Как да разбера кой точно лагер вие

Вие ми лагер на главината. Но кой точно? В купето не мога да преценя дали е от пред или от зад. като карам с над 50 км и почва едно буботене. Знам, че е лагер, но не могад а разбера кой.

Натоварвам в завойте предницата за да чуя дали се усилва при ляв или десен завой, но не. Все едно и също. Вдигах предницата на крик. Вътях колелата, проверих за луфт, чрез натискане на колелото вав всички посоки, и уж няма.

Съвет нещо?
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Вдигаш едното колело на крик осигуряваш добре колата намираш си помощник, той влиза пали колата на 4 или пета вдига около 80-120 км натиска съединителя и гаси двигателя, а ти се ослушваш за шум. Щум винаги има за това повтаряш прецедурата и с другата гума ако шума е еднакъв значи вероятно проблема не е във предницата .
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

И аз го имам същото, но е отпред, предполагам че десния лагер, щото на ляв завой леко ми се усилва.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Novachev
        Вдигаш едното колело на крик осигуряваш добре колата намираш си помощник, той влиза пали колата на 4 или пета вдига около 80-120 км натиска съединителя и гаси двигателя, а ти се ослушваш за шум. Щум винаги има за това повтаряш прецедурата и с другата гума ако шума е еднакъв значи вероятно проблема не е във предницата .
        Аааа ами ако певъти и другото предно колело? Не ми се ще така ;(

Comment

Това е диференциал не може да превърти другата гума такъв филм няма освен ако диференциала не е със заварени лагери а това ще го усетиш повярвай.
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

Отиваш на майстор
            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Ако го направиш кажи ми дали става и може да се разбере за да съм сигурен и аз.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
                Ако го направиш кажи ми дали става и може да се разбере за да съм сигурен и аз.....
                Бе то, че ще стане ще стане. Ама трябва да я закрепя здраво да не може да тръгне на пред.

Comment

е тая ръчна нее за украса колега,пък сложи и трубчета за посигурно и с леко подаване на гаста не рязко.така ще стане няма какжо дасе плашиш.успех
                  Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                  Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                  Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Ами не вият и двете колела. Явно трябва товар. Или другия вариант е да е заден лагер.

Comment

Ако гасиш двигателя и не вият значи проблема не е във тях или пак може да е в предните колела но в самите гуми или в задните главини те се разбират по лесно.
                      156 1,8 ТS 99
                      Nissan Murano 2005

Comment

Аз не съм гледал джантите как са. На еидн приятел аудито му виеше по същия начин и се оказа крива джанта. Като сменям гумите другия месетз схте ги накарам да ги прегледат добре. Естествено ако не открия лагер за смяна.

Comment

мойта и тя вие така,ама съм сигурен от къде е (предна дясна) щото е изядена на места ина 80-120 ми бие страшно гадно.затва карам 50-150 и не ги сменям щото си търся джанта ама нещо не намирам...
                          Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

При същия проблем на 155 ми смениха предните лагери на главините ,ама същата работа! Сега присъдата вече е скоростна кутия или диференциал! Там вече си ... мамата.
                            ...
                            155 1,6 TS 16V `96
                            166 2,4 JTD `99
                            147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

oem, на мен ми се струва че или си си купил много счупена кола или се чудиш как да я счупиш.Не и се утулвай толко,имам чувството че не спиш спокойно зради тая кола.Карай там и като се счупи нещо тогава сменяш а не само да разпитваш тука и всеки да ти казва смени тва смени онова и само да и наливаш пари!Еби и майката и пачницата, на 10г. е все пак не е като да е чисто нова!
                              Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

Working...
                              X